Noticies

Ajuntament de Daya Nueva

Festes Patronals

Les Festes Populars més importants són les Patronals, en honor de Sant Miquel Arcàngel. Se celebren entre el 20 i el 30 de setembre, tenint lloc nombrosos actes caracteritzats per la participació ciutadana com: cercaviles, revetlles populars, desfilada de carrosses,...

Ntra. Sra. del Roser

En Honor a Ntra. SRA. del Roser, patrona de La Bodega, el 7 d'octubre es commemora la seva festivitat, celebrant Una missa de campanya, esmorzar típic de bunyols xocolata amb pa de pessic i, Preparat pels veïns. La celebration culminarà al vespre amb la solemne...

San Isidro Labrador

El 15 de Maig és Sant Isidre Llaurador, Sent les festes de la pedania de Pobla de Rocamora, traslladant la imatge en romeria a la seva ermita, missa de campanya, menjar molt popular i retorn a la tarda de la imatge a l'església.

Monument Funerari: Pilar Estela

Al mes de juny de 1992 VA SER Descobert de manera ocasional ONU mur de 10 metres d'UNS. Longitud de Que formava part de l'ONU monument funerari Conegut Com a pilar-estela. La seva seria la base escalonada, de la que arrencaria un Cos de rectangular o quadrangular...

Ermita Ntra. Sra. Del Roser del Celler

Ermita construïda el 1960, erigint-se en honor a Ntra. Sra. Del Roser, patrona de La Bodega. El 7 d'octubre es commemora la seva festivitat, celebrant una missa de campanya, dinar típic de xocolata amb bunyols i pa de pessic, preparat pels veïns. La celebració...

Parròquia de Sant Miquel Arcàngel

Telèfon: 965 70 06 94 L'element arquitectònic més important del municipi és la seva Església Parroquial sota l'advocació de Sant Miquel Arcàngel. Al segle XVIII era un edifici de planta rectangular, amb dues eixamplaments laterals en la testera destinats a capelles. A...

Arròs amb conill

Ingredients 1 kg de conill. 2 carxofes tendres. 1 pot petit de xampinyons. 1 ceba mitjana. 2 tomàquets madurs. 1 pebrot vermell gran. ½ got d'oli d'oliva. 1 cap d'all petita. Unes brins de safrà sec. 400 g d'arròs. Sal. Preparació - Es posa a foc viu la paella o...

Arròs caldós amb conill i verdures

Ingredients per a 4 persones: 1 conill d'1 kg. aproximadament. 250 gr. de mongetes verdes. 1 pebrot rostit. 1 tomàquet. 1 nyora. 2 carxofes. 150 gr. de garrofó. Oli d'oliva. 400 gr. d'arròs. Safrà. Sal. 200 gr. de faves pelades. Aigua.Preparació: - Posem al foc una...

Recorreguts

Una de les característiques de l'Horta de La nostra comarca, és l'extensa xarxa de camins i senderes Que Ens permeten recórrer-la i un pastís Amb Un mitjà de transport bronzejat elemental Com la bicicleta. Entre Estós Recorreguts, els mes aconsellables fill Aquells...

Pilotes cuit estafadors

Ingredients per a 4 persones: Patates 250 grs. de cigrons. 1/2 quilo carn variada de pollastre, xai, vedella i un trosset de xoriço i cansalada. Per al farciment: Pa. Ous. Julivert. Picat de carns (llonganissa, blanc i xoriço dur). Sang. Sal. Pebre. Colorant....

Share This