Recorreguts

Una de les característiques de l’Horta de La nostra comarca, és l’extensa xarxa de camins i senderes Que Ens permeten recórrer-la i un pastís Amb Un mitjà de transport bronzejat elemental Com la bicicleta.

Entre Estós Recorreguts, els mes aconsellables fill Aquells Que Ens permeten Visitar i conèixer Llocs bronzejat peculiars Com el Paratge Natural del Fondo a Que, prèvia cita, Es Pot Accedir a l’interior del Mateix On ES Troba Una variada fauna d’Aus i peixos; : A més, PODEM APRECIAR La Gran infraestructura hidràulica per al reg de part del Baix Segura i del Camp d’Elx. El “Hoyico” del Serrano d’Almoradí constitueix Un altre paratge d’Obligat itinerari. També és molt interessant v recórrer el secret de Canals i assarbs Que, des del Riu Segura, dirigeixen SEUS aigües per Tota La comarca Aprofitant al màxim els sobrants i drenatges Que Recollits fill, somehow, de l’conforme avança el reg de les terres entandado.

Un altre Recorregut de Gran Interès Consisteix en discórrer Pels camins dels Sotos del Riu Visitant la Sínia de Formentera del Segura, Les Coves de Rojals i Creuant pel Camp de Guardamar Visita la Llacuna de la Mata, un altre paratge natural de Gran Importància paisatgística i per La seva fauna avícola. Fent ÚS d’aquesta ruta, es poden arribar Fins a les Famoses Platges de Guardamar del Segura Visitant les EXCAVACIONS Arqueològiques, ELS SEUS pinedes I Els seus dunes.