Arròs caldós amb conill i verdures

Ingredients per a 4 persones:

1 conill d’1 kg. aproximadament.
250 gr. de mongetes verdes.
1 pebrot rostit.
1 tomàquet.
1 nyora.
2 carxofes.
150 gr. de garrofó.
Oli d’oliva.
400 gr. d’arròs.
Safrà.
Sal.
200 gr. de faves pelades.
Aigua.

Preparació:

Posem al foc una olla amb oli i sal. Incorporem el conill trossejat i ho sofregim uns 10 minuts. A continuació, afegim les mongetes i les carxofes i el pebrot rostit trossejats. Quan estigui sofregit tirem el tomàquet ratllat. Remenem bé i incorporem l’aigua i la nyora. Deixem coure uns 3/4 d’hora i posem l’arròs. Finalment, afegim la sal, el safrà i seguim la cocció fins a aconseguir un arròs caldós.

Ayto. de Daya Nueva
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.